Proclamació Falla Barri València 2018

Ahir dissabte, a les 21h, en la seua seu social, la comissió de la Falla Barri València va celebrar la Proclamació de les seues màximes representants per a la pròximes Falles del 2018.

El casal decorat per a l’ocasió, va comptar amb la col·laboració en la conducció de l’acte de Laura Mesado Peris i Isabel Isach Balaguer, Fallera Major i Presidenta Infantil del 2017.

A l’escenari els presidents de la comissió, Fausto Feliu Torner i Carlos Ventura Estellés, juntament amb Andrea Francisco Mateo en l’apartat infantil, anàren rebent una a una a les integrants de la Cort Infantil i després a la Cort d’Honor, finalitzant amb la recepció de les màximes representants de la comissió a l’escenari, Andrea Dolz Tornador, com a Fallera Major Infantil i Judith Navarro Marzá, com a Fallera Major.

La Cort d’Honor Infantil està formada per Helena Crespo Sandonís, Andrea Gascó Sancho, Eva Conde Gascó, Carlos Collado Sanahuja, Sofia Francisco Mateo, Laia Orenga Verdegal, Alba Buforn Tur, Sara Buforn Tur, Ramón Mileo Dolz i Lucía Redón Ortíz.

La Cort d’Honor està composada per Paula García Ibáñez, Nayara Martínez Calvet, Alba Redón Ortíz, Tamara Sancho Peiró, Carla Olivares Montoro, Jennifer Bernal Fernández, Laia Fuentes Miró, Nerea Pérez Musoles, Nerea Ruíz Sánchez, Cristina Crivat, Alba Castillo Tortosa i Claudia Dolz Tornador.

A totes les representants, els presidents de la falla els van fer lliurament d’uns regals i un pergamí acreditatiu com a record del dia de la seua Proclamació, que dóna tret d’eixida als preparatius per al nou exercici faller. En aquest acte també es van presentar els esbossos i maquetes dels monuments fallers que es plantaran en el pròxim mes de Març, repetint els mateixos artistes que en les falles passades tan bons premis van donar al col·lectiu, Paco Martínez Heredia en la falla infantil, el qual va donar a la comissió el seu primer Ninot Indultat infantil i Luís Herrero Gargallo en la gran.

Després de l’acte es va servir un sopar fred per part de totes les representants de la comissió i va finalitzar amb una disc-mòbil fins a altes hores de la matinada.

 

Be Sociable, Share!

FACEBOOK

INSTAGRAM

 • Les falles no faran boicot a cap acte de lahellip
  9 horas ago by ffallesburriana Les falles no faran boicot a cap acte de la Junta Local Fallera Davant les informacions aparegudes hui en un mitjà de comunicació respecte a un suposat boicot de les falles de la ciutat als actes del 50 aniversari de l'agermanament de la Junta Local Fallera i la comissió valenciana de la falla Císcar-Burriana, la Federació de les Falles de Burriana vol manifestar que en cap moment s'ha instat a ningun col·lectiu a no acudir als actes programats. En la Junta Directiva celebrada el passat dimarts no es tenia constància oficial dels actes a celebrar i per eixe motiu es…
 • Ja estan disponibles els dcims per a la loteria dehellip
  2 semanas ago by ffallesburriana Ja estan disponibles els dècims per a la loteria de Nadal de la  @ffallesburriana  ! Els pots aconseguir en qualsevol comissió. No et quedes sense ... I si toca?
 • Des del passat divendres i fins al prxim diumenge 26hellip
  4 semanas ago by ffallesburriana Des del passat divendres i fins al pròxim diumenge 26 de novembre pots visitar als salons de la Caixa Rural (C/La Carrera) l'exposició sobre l'història dels pregoners de Borriana organitzada per la Falla Barri La Vila.  #FallesBorriana18 
 • Records histria memries emocions i alegria Sentiments barrejats en lahellip
  4 semanas ago by ffallesburriana Records, història, memòries, emocions i alegria. Sentiments barrejats en la vesprada d’ahir per commemorar el 75è Aniversari de la Junta Local Fallera. El Teatre Payà va ser el marc incomparable per reunir a totes les reines i dirigents de la festa d’estos 75 anys en un acte emotiu i carregat de records. Des de la Federació de les Falles de Burriana volem transmetre la més sincera felicitació a la Junta Local Fallera i amb ella a tots els fallers i falleres de la ciutat que durant aquest període de temps ha contribuït a l’enaltiment de la festa de les falles.…
 • Grcies Elena i Silvia! Grcies a totes les falleres majorshellip
  1 mes ago by ffallesburriana Gràcies Elena i Silvia! Gràcies a totes les falleres majors i corts d'honor que anit vàreu acomiadar el vostre any. Gràcies per donar-li la vida a la festa fallera i ser la nostra millor carta de presentació. (Fotos:  @ctejedophoto )
 • Una volta ms la Federaci de les falles de Burrianahellip
  1 mes ago by ffallesburriana Una volta més la Federació de les falles de Burriana t’apropa els actes a casa! Demà en directe la  #Proclamaci ó18, com sempre a la nostra pàgina de Facebook!
 • El mn faller de Valncia ja t Falleres Majors! Marahellip
  2 meses ago by ffallesburriana El món faller de València ja té Falleres Majors! María del Rocío Gil Uncio serà la FMV i Daniela Gómez de los Ángeles la FMIV. Enhorabona!
 • Un any ms presentem la festa de les paelles! Totahellip
  2 meses ago by ffallesburriana Un any més presentem la festa de les paelles! Tota la info a ➡️ http://bit.ly/2fQmVQh  #PaellesFFB 
 • En marxa la II Mostra de Teatre en Valenci Ahirhellip
  3 meses ago by ffallesburriana En marxa la II Mostra de Teatre en Valencià. Ahir va tindre lloc a València la primera reunió de totes les ciutats falleres que participen en la mostra de teatre en valencià que organitza la Junta Central Fallera. El delegat de Cultura de la Federació, Rubén Gómez, va assistir, un any més, en representació de les falles de Borriana. La II Mostra de Teatre en Valencià tindrà lloc a finals d'Abril del 2018 en la ciutat de Gandia coincidint amb el seu nomenament com a capital de la cultura i les representacions seran al teatre del museu faller.  #falles2018   #teatrefaller …
 • Hui som notcia a El Peridico Mediterrneo!!! Cada volta mshellip
  3 meses ago by ffallesburriana Hui som notícia a El Periódico Mediterráneo!!! Cada volta més prop d’aconseguir el  #MuseuFallerBorriana  (+Info: Facebook o Twitter)
 • Molta gent ens pregunta on pot veure la batalla dehellip
  3 meses ago by ffallesburriana Molta gent ens pregunta on pot veure la batalla de flors si no pot eixir al carrer, la podran veure en el facebook d'Elperiodic.com, en el facebook de la Federació de les Falles de Burriana (Imatge de Burriana Tv) o si preferixen veure-la en la televisió, ho podran fer a través de Burriana Tv.
 • La ffallesburriana retransmetr en directe per facebook la BatallaDeFlors17 grcieshellip
  3 meses ago by ffallesburriana La  @ffallesburriana  retransmetrà en directe per facebook la  #BatallaDeFlors17  gràcies a la col·laboració de Burriana TV . Ara ja no tens excusa per a perdre't un dels actes més divertits de les festes de la Misericòrdia
 • Borriana celebra diumenge la 58 edici de la seua Batallahellip
  3 meses ago by ffallesburriana Borriana celebra diumenge la 58 edició de la seua Batalla de Flors Les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia culminaran el proper diumenge amb la celebració de la tradicional Batalla de flors on participen la totalitat de les comissions falleres de la ciutat. Este acte, que es va celebrar per primera vegada l’any 1960 arriba ja a la seua 58 edició i una vegada més farà gaudir als milers de persones que es congreguen, any rere any, al llarg de tot el recorregut de les carrosses. En esta edició del 2017, 11 seran les…
 • Volem fer arribar tot el nostre afecte i suport ahellip
  4 meses ago by ffallesburriana Volem fer arribar tot el nostre afecte i suport a les víctimes i a les seues famílies després de l'atemptat terrorista de  #Barcelona . La nostra major condemna i repulsa davant d'este atac. Ara més que mai, hem de ser ferms i estar units contra el terrorisme.
 • Poc a poc anem avanant els treballs per fer realitathellip
  5 meses ago by ffallesburriana Poc a poc, anem avançant els treballs per fer realitat el museu faller de Borriana. Hui hem pogut vore sobre plànols, la distribució dels diferents apartats amb que comptarà la sala i ben aviat començaran les obres d’acondicionament.