Proclamació Falla Barri València 2018

Ahir dissabte, a les 21h, en la seua seu social, la comissió de la Falla Barri València va celebrar la Proclamació de les seues màximes representants per a la pròximes Falles del 2018.

El casal decorat per a l’ocasió, va comptar amb la col·laboració en la conducció de l’acte de Laura Mesado Peris i Isabel Isach Balaguer, Fallera Major i Presidenta Infantil del 2017.

A l’escenari els presidents de la comissió, Fausto Feliu Torner i Carlos Ventura Estellés, juntament amb Andrea Francisco Mateo en l’apartat infantil, anàren rebent una a una a les integrants de la Cort Infantil i després a la Cort d’Honor, finalitzant amb la recepció de les màximes representants de la comissió a l’escenari, Andrea Dolz Tornador, com a Fallera Major Infantil i Judith Navarro Marzá, com a Fallera Major.

La Cort d’Honor Infantil està formada per Helena Crespo Sandonís, Andrea Gascó Sancho, Eva Conde Gascó, Carlos Collado Sanahuja, Sofia Francisco Mateo, Laia Orenga Verdegal, Alba Buforn Tur, Sara Buforn Tur, Ramón Mileo Dolz i Lucía Redón Ortíz.

La Cort d’Honor està composada per Paula García Ibáñez, Nayara Martínez Calvet, Alba Redón Ortíz, Tamara Sancho Peiró, Carla Olivares Montoro, Jennifer Bernal Fernández, Laia Fuentes Miró, Nerea Pérez Musoles, Nerea Ruíz Sánchez, Cristina Crivat, Alba Castillo Tortosa i Claudia Dolz Tornador.

A totes les representants, els presidents de la falla els van fer lliurament d’uns regals i un pergamí acreditatiu com a record del dia de la seua Proclamació, que dóna tret d’eixida als preparatius per al nou exercici faller. En aquest acte també es van presentar els esbossos i maquetes dels monuments fallers que es plantaran en el pròxim mes de Març, repetint els mateixos artistes que en les falles passades tan bons premis van donar al col·lectiu, Paco Martínez Heredia en la falla infantil, el qual va donar a la comissió el seu primer Ninot Indultat infantil i Luís Herrero Gargallo en la gran.

Després de l’acte es va servir un sopar fred per part de totes les representants de la comissió i va finalitzar amb una disc-mòbil fins a altes hores de la matinada.

 

Be Sociable, Share!

FACEBOOK

INSTAGRAM