Mil persones en les paelles de Borriana

Este cap de setmana Borriana ha olorat a falles però també a paelles. Comença a cuinar-se esta festa i ho ha fet amb un concurs de paelles. La Federació de Falles de Borriana ha organitzat la segona edició d’esta festa en què han participat 1.000 persones de quasi 30 associacions.

En total, 29 equips que s’han posat mà a l’obra per a convéncer al jurat del certamen. La millor paella va ser l’elaborada per la comissió de la falla Rei Jaume I. En segon lloc va quedar la falla de La Vila i en tercer la comissió de Cardenal Tarancón.

Però ningú es va quedar amb mal sabor de boca ja que tots els participants van poder degustar les seues respectives paelles. Fins als pares de les reines i falleres de la cort d’honor i de la Junta Local Fallera que també van participar en el concurs. Inclús els més menuts van tindre el seu espai per a divertir-se, amb unflables, karts i activitats dirigits exclusivament a ells. De

Una jornada festiva, gastronòmica i, sobretot fallera, per a començar a donar la benvinguda a les falles 2017 que comencen ja a acostar-se.

2n Concurs Paelles

FACEBOOK