El Club 53 desvetlla la seva actuació estelar per a aquestes Falles 2018

“Per a mi és un orgull que Raya Real torne al 53 durant la meva presidència” – Així ho confessava el president de la comissió, Jorge Gisbert, qui també feia referència al gran acolliment que va tenir el concert del mateix grup fa 7 anys.

“Raya Real” presenta el seu nou tour 2018, “Origen”, i ho fa amb aires renovats ja que a partir d’ara el grup passarà a cridar-se “Raya”. Un canvi de nom i d’imatge però que deixa l’essència intacta. Destacar també el recent llançament del seu single “Feliços els 4”, una versió del tema del cantant Maluma.

Serà el proper 17 de març quan el grup andalús, que compta amb més de 185.000 oïdors mensuals en Spotify, es puje de nou a l’escenari de la carpa de la Falla Societat Club 53. Així ho ha confirmat la comissió de la capital de la Plana Baixa a les seves xarxes socials.

El grup sevillà compta amb una llarga trajectòria musical des que en 1989, i amb l’estrena de “Rociadora”, Raya Real es va convertir en el grup més escoltat de la Fira d’Abril fins a la recent gira llatinoamericana o les diferents aparicions en televisió, per exemple en TVE. En els últims anys, destaquen per les seves versions de “Ballant” o, sense anar més lluny, “La Gozadera” de Gente de Zona i Marc Anthony.

Les entrades estaran disponibles pròximament, per la qual cosa des de la comissió recomanen estar atent als perfils oficials de Facebook (Falla Societat Club 53) i Instagram (@falla_club53), on s’aniran desvetllant totes les incògnites de la qual, de moment, és l’actuació estrella de les festes Josefines a Borriana.

FACEBOOK