Barri València torna a fer doblet en els premis de les «Creus de Maig» de Borriana de 2018

S’imposa en ambdues categories seguida de L’Escorredor i Quarts de Calatrava en les majors i de Don Bosco i Quarts de Calatrava en la infantil

La Falla Barri València ha aconseguit per sisè any consecutiu imposar-se en l’els premis de les “Creus de Maig” de Borriana. Ha sigut la Llar Fallera el lloc que ha acollit la cerimònia de lliurament dels Premis als vuit millors conjunts tant en categoria absoluta com a infantil, a més dels dos premis a les millors Creus, que en aquesta ocasió han recaigut també en el Barri València.

Pocs minuts després de les cinc de la vesprada, les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez es trobaven amb la presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, l’alcadessa de Borriana, Maria Josep Safont i el conjunt de representants falleres tant de les comissions com de les Corts d’Honor i les Dames de la Ciutat, per a iniciar la cercavila que les portaria fins a la Llar Fallera.
Allà, molts i moltes dels fallers i falleres ja esperaven al fet que les Corts d’Honor, les Reines i les autoritats prengueren el seu lloc en l’escenari per a començar a conèixer el llistat de conjunt premiats en aquestes “Creus de Maig” de 2018. En la categoria infantil han sigut la Falla Barri Quarts de Calatrava en tercer lloc i la de Don Bosco en segon les que han acompanyat en el podi a la Falla Barri València.
I en la màxima categoria, i tal com molts havien previst ja amb antelació, de nou L’Escorredor i Barri València semblaven les favorites a priori. I es van complir els pronòstics, ja que després de conèixer que la Falla Barri Quarts de Calatrava era tercera, tan sols va caldre escoltar que L’Escorredor es feia amb el segon lloc i Barri València revalidava un any més el seu premi al millor conjunt de les “Creus de Maig” 2018 de Borriana. Una vegada acabada la gala de lliurament cadascuna de les comissions falleres es dirigia fins al seu centre de reunió al costat de les “Creus” per a seguir gaudint d’un dia de festa al costat de les xarangues que acompanyaven a cadascuna d’elles. En el casal Faller de la Falla Barri València l’alegria era més que palesa, al costat de l’admiració d’aquells i aquelles que encara no havien visitat l’impressionant jardí i les “Creus” de la falla.

Tal com coincidien a assenyalar la regidora de Festes i presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, i l’alcaldessa Maria Josep Safont que van presidir l’acte de lliurament de premis, “una vegada més les falleres i fallers de Borriana han tornat a traure al carrer la seua capacitat artística i el dur treball de confeccionar les “Creus” per a seguir amb la tradició d’impregnar de color, olor i tradició tota la ciutat i tornar a gaudir d’una altra de les festes més importants i atractives del calendari anual de les festes i celebracions de Borriana”.

Be Sociable, Share!

FACEBOOK

INSTAGRAM