2ª Holi Colors Happy Race

Emmarcat dins de les activitats d´estiu de la Falla Barri d´Onda es presenta la segona edició de la «HOLI COLORS HAPPY RACE» que se celebrarà el dissabte vinent dia 22 de juliol a les 18.00 a la zona del Mercat de la mar, del port de Borriana.

La festa HOLI COLORS HAPPY RACE, està inspirada en una antiga festa religiosa hindú «Festa de la primavera», també coneguda com la dels colors i la festa de l’amor. La gent llança els colors, per a aconseguir els seus objectius, estar de color fins a les celles. És com una guerra d’aigua, però on s’acoloreix l’aigua. A la fi del dia, tothom s’assembla a un llenç de colors. Aquesta és la raó per la qual al Holi se li dóna el nom de «Festival dels Colors».

Per a aquesta segona edició la Falla Barri d’Onda presenta la «Holi Colors Happy Race» amb la col.laboració del Magnífic Ajuntament de Borriana i moltes cases comercials que estaran exposades en els fotocalls de l´esdeveniment. Aquesta activitat es compondrà d’una xicoteta carrera no competitiva i on poden participar des de xiquets fins a adults d’avançada edat i que es pot realitzar en família, amb una batalla de llançaments de pols de colors (no tòxics no contaminants, i no provoca alèrgies, ) que envaeix de múltiples colors a tots els participants i que acaba en un recinte on es realitza un festival musical amb la participació dols DJ’s , «DJ Carlos Isach» i «DJ DB» també hi haurà llançaments de regals, més batalla de colors i algunes sorpreses que ampliaran l´activitat festiva com a novetat en aquesta segona edició

Els punts de venda per a obtenir les entrades anticipades són Boutique de la Carne (Borriana i Alqueries) Dolç i Salat (Borriana) Nacho’s Pizza (Borriana) Saló Xpressió (Borriana) Tothom (Port de Borriana) Pollastre al Mercat (Nules) Lola Decoració (Borriana). El preu de l´entrada son 10€ on s´inclou una camiseta Holi, la pols de colors i una consumició d´un refresc. Amb una entrada s´acceptarà l´entrada al recinte d´un xiquet menor de 10 anys gratuïtament.

L´associació cultural Falla Barri d´Onda vol recordar que es un esdeveniment pensat per a totes les edats, que es pot gaudir tant en família com en els amics i us convida a viure l´experiència única en Borriana en esta segona edició.

A.C. Falla Barri d´Onda.

Be Sociable, Share!

FACEBOOK

INSTAGRAM